R.I.P


vad pågår i mitt liv just nu

det här inlägget är för både mig och folk jag känner men som inte treffar mig på länge.

just nu när det börjar bli sommar, Är och har alltid varit de värsta dalarna. bara ordet skolavslutning kan få mig till ren panik. visst finns de stunder där ja sväljer piller efter piller och tänker att ja borde sluta nu, inge mer piller....MEN oftast finns en röst i huvudet som kan säga åt mig att ja nog inte behöver de där pillerna just nu.
det är generellt mer bra stunder än dåliga.men alla känslostormar kommer o går mkt fortare, men så pass hård e stormen att den nästan får mig att flyga iväg. o ja har bestämt mig, jag vill INTE dö, så som de e nu, men skulle de vara lättare att dö, inget av de sätten jag testade funkade så skulle de nog fortfarande vara ett allternativ.

men allt som allt så lutar jag mig mest mot att leva, leva men gömma sig undan allt jävligt eftersom  inge sånna kbt skit funkar på mig. o veta att ja kommer ha den här fobierna hela livet är inte särskilt kul, men man får lära sig at leva med de

mat

alla ni som känner mig vet att ja ÄLSKAR att prova alla nya ätbara saker som kommer ut.
just nu testas nya plopp med gelehallonsmak, daimbullar, lidels nya amerikanska glass, 2 sorters mandarin juice och diverse amerikanska grejor. daimbullarn va inte goda, degen smakade konstigt...
har dick hittat en ny favorit frys mat, felix "nya" pasta rätter, italia. penne con mozarella e godast :) just ja, nya ben &jerrys oh my apple pie smakar lite kräks :)
så fort jag kan så ska också dessa testas

matte

nu ahr jag äntligen fattat matten, de går ok nu, klarar de flesta vg uppgifterna iaf.

flyter på

livet flyter väl på, händer inte så mkt, eller jämfört med förut händer det ju mycket saker, men inge särskilt. var iaf ute och gick själv i veckan, första gången sen förra svackan, otroligt skönt. det är helt sjukt vad små saker kan vara härliga när man mått skit så länge. faktiskt e de så att de små sakerna oftast käns bättre, de byggs inte på nå förväntningar då, och man blir inte besviken.

RSS 2.0