k

vet inte va ja har för känsla just nu, ingen tror ja... benen skakar lite fortfarande o har hjärtklappning o de rusar liksom

åh va ja e dum...

ÅÅNNGGEESSSTTT
alltså de här har ja aldrig gjort förut, o sagt att ja mår bättre än va ja gör. men ja orkar inte med alla följder som blir. de blir bättre o göra de på mitt sätt i min takt, så e de bara!

???

hur kan ja må sämre än på länge, men samtidigt bättre? blir tokig!!!!!!!!!!
o kan man bli beroende av o ta överdoser???? va e de för fel på mig egentligen?

overdose 2

ja rubriken låter som en ny skräckfilm eller nåt, men man kan nästan kalla mit så kallade liv en skräckfilm.
hamnade på sjukhuset igår igen o fick dricka kol o skulle bli magpumpad, men slangen var j omöjlig o svälja ner. o för er som inte vet (vilket ja hoppas är de flesta) överdosera inte! kol smakar skit. de e som o dricka vatten med små träkolsbitar i o de smakar asfalt. de e nån hemsk känsla som fastnar i en när man åkt in sådär, o vara halvt medvetande o inte veta vem elelr var man är. de e liksom lite skräckblandad förtjusning på nå sätt. just o försvinna bort o sväva runt. men de är faktiskt inte värt det. men direkt efteråt tänker ja att ALDRIG mer, men sen ju längre tid de går så dras man mer o mer till de. mne nej DET ÄR INTE VÄRT DE! de e hemskt o vakna på morgonen o inte veta vad som hänt, vad man har gjort, varför de sitter plåster i armvecken o hela munnen är svart.

flytta

har funderat på o skaffat en egen lägenhet, skulle vilja ha Sjösten Nero Marquina 10x10  från http://www.room328.se/material/kakel-klinker/golv-och-vaggkakel
skulle va snyggt o ha de i köket
East Väggskåp Vit Högblank från http://www.room328.se/badrum
den första http://www.room328.se/material/kakel-klinker/golv-och-vaggkakel
till badrummet

stilnoct

har ja börjat bli benzo beroende tro??
ja gillar inte som de e i början, men när man ätit i några dagar o de inte känns lika konstigt, så känns de bra.  ja kommer aldrig ihåg va gjort på morgonen, vilket betyder att några timmar e borta.

säter

igår åkte ja till säter o va där över natten o fick åka he ida efter ja lovade att inte ta livet av mig. så nu e ja iaf hemma.

nyår suger

jag hoppas verkligen att alla där ute hade ett bättre nyårs firande än mig.
aja, handleden e bandagerad o fönstret e stängt iaf.

RSS 2.0