mercy 1x01

Första avsnittet mercy är nu avklarat! Det är en sjukhus serie, ganska lik grey's men de e skönt med något nytt även fast de blir lite tjatigt men helt lika är de ju inte. Det är en sjuksköterska som är huvudperson tror ja...

försenat

recensioner på de nya serierna the forgotten o ncis La kommer snart, ska bara titta på de, kom hem så sent idag så har inte hunnit se dom än. o ikväll i usa så sänds de många nya så dom kommer men kanske inte dan efter de sänds i usa1   Kommer inte alls, orkar inte följa dom!

accidentaly on purpose

Det här var alvarligt skit! orkade se typ 10 min, orkar inte med en komedi med folk som sitter o skrattar! Kommer inte följa det här o har raderat de från tv tablån!

The beautiful life 1x01

Också en av de bra serierna i år! Liksom en blandning av top model men ändå inte reallity. Handligen får ni läsa nån annan stan kan iaf säga att de va bra, o mischa barton är med också.

vampire diaries 1x02

Det här en en bra serie, en av de bästa av höstens nya! Lagom kompliserad, lagom mystik, späånnande, ungdommligt...Bra!


update

Jag tänker inte skriva om varje avsnitt, utan skriver om första bara, o sen om de blir nå speciellt. Kommer ju såklart fortfarande skriva ofta om serier men inte om vad avsnitten handlar om!

gossip girl 3x01

Nu är även denna serie igång igen...:). Första avsnittet var bra, lagomt bra liksom.

Serenas sommar var allt annat än lugn, hon återvänder till upper east side men massa papparazi fotografer efter sig. Hon har varit på jakt efter sin pappa men som inte evrkar vilja prata med henne. Blair o chuck är ihop men tror att de måste hålla sitt förhållande spännande hela tiden. resten får ni kolla in själva...

one tree hill 7x01

Jaha då har de riktigt bra serierna dragit igång igen då, det blev en full morgon men både glee, OTH o gossip girl!

nu struntar ju i o skriver när ja kan avslöja nåt som inte alla vill läsa, för ja ser på de amerikanska tiderna med nästan alla serier!

One tree hill är ju tyvärr inte lika bra som förut eftersom att både peyton o lukas är borta, men de e ju ändå oTH så de e bra ändå!
i första avsnittet får vi se lite nya karaktärer, bla hayle's ena syster som kommer på besök, annars fortsätter de som vanligt, mouth o millie, brook e med samma! Nathan spelar ju i nba nu. Ska så klart fortsätta se denna serie!

Glee 1x01

Tyvärr så har ja inte hunnit med den här serien, så ligger lite efter men här kommer iaf lite om första avsnittet (de visades i mitten av sommaren) som ett tidigt pilot avsnitt.

Det var hyvsatt bra, de kan ju såklart inte mäta sig med mina favoriter one tree hill, grey's o dom, men för o va musikal serie så var det riktigt bra! Ska iaf se de tre försa avsnitten innan ja avisar den :). men tror att det här kan bli nå riktigt bra.
 
Det är lite i stil med high school musical. En grupp tonåringar i skolan som skrapar ihop till en kör. Sen är det även lite mer handling runt läraren som håller i bandet o andra personer o inte bara dom i bandet. I kören så är det bara töntar men den nya läraren försöker få in lite mer populära

?

Vet inte riktigt hur ja ska lägga upp tv tablån. nu har ja ju alla serier blandade efter datum, men vet inte om ja ska ha gamla o nya försej. nu harja ju efter nästa avsnitts datum o inte efter premiären, man får kolla själv om det är avsnitt 1 eller inte. är det någon som har nåt tips på hur ni vill ha det så säg gärna till!

mer serier

Här kommer lite fler nya serier som ja ska titta på, lär bara bli några avsnitt men ja ska ge dom en chans.

glee, miami trauma, past life o three rivers

miami trauma o three rivers är sjukhus program o det lär ju inte gå o mäta sig med greys o E.R, men man vet ju aldrig

dom som har premiär datum skriver ja upp i tablån

Vampire diaries 1x1

En helt godkännd serie, den fångade en på en gång, det här blir nog en av de serierja tänker fortsätta följa!  Nu gilar ju inte ja riktigt den här vampyr hysterin o det känns som att första avsnittet var en förkortad del av twilight.

(spoiler)

i likhet med twilight så handlar det om en tjej (hennes föräldrar har dött) som träffar en kille i skolan o han är vampyr. men försöker o vara männsklig. De ja gillar mer med den här serien än filme n är att de e mindre fantasy o mer verkligt, tjejen de handlar om (elena) har en bror o en massa kompisar o de e mer modernt.

melrose place 1x1

Allra första avsnittet! Hade inte så höga förväntningar vilket var tur för det här var inte särkilt bra. Vet knappt vad det handlade om.
(spoiler)

Någon friade, någon blev mördad någon var nyinflyttad, de va typ de

Kommer ge det några avsnitt till.

90210 2x01

Första avsnittet i säsong två har gått och det var helt ok, vet inte om ja tycker att 90210 är särskilt jätte bra, men det var iaf en bra start på nya sässongen

Kommer fortsätta att se den och skriva om den
(spoiler)
Annie har blivit lite "tuffare" än i början det är bla krig mella henne o naomi, hon har även en väldigt stor hemligt, i sista avsnittet i förra säsonegn körde hon över en person med bilen.

tv hösten

Nu är det äntligen dags! alla höstens nya tvserier!!! Här tänkte ja skriva upp dom som ja kommer försöka skriva om ( jag tittar på de amerikanska o inte sven är det de svenska så skriver ja det)
 
90210
melrose place 2009
vampire diaries
gossip girl
one tree hill
the beautiful life
bones
accidentaly on purpose
the forgotten ( kanske)
eastwick
cougar town
grey's
desperate housewives
the middle
private practice
life unexpected
mercy
parenthood
blonde charity maffia

RSS 2.0