18 nov

Nu har ja börjat fundera på om ja ska åka till falun ett tag igen, inge länge för allt som man tycker är kul försvinner där, men ett litet tag så man kan kämpa mot det stora spöket, men vet inte, de blir så mkt annat där o. ska iaf inte på nå matte lektioner, nu är ja helt sjukskriven fram till jul

15 nov

sorry att ja inte uppdaterat, är bara så voäldigt trött, nu är det typ bestämmt att de inte blir nå mer skola förens efter jullovet iaf, de känns rätt skönt, men ändå väldigt jobbigt.

5 nov 09

den här dagen kommer aldrig mer tbx...aldrig. o va gör ja med den, skadar mig o hatar mig själv. dagarna försvinner o kommer aldrig mer tbx, o ja borde må BRA jag MÅste må bra, ja är dum som inte gör det. men ändå... Hatar mina två personlighteter, hatar kampen i hjärnan mellen den goda (förnuftiga) o den onda. Om ja skulle läsa de ja själv skriver om någon annan hade skrivit de skulle ja anta att den personen va knäpp! men när man hör allt som kommer ur min egen mun, då låter de inte så knäppt o "sjukt" längre. de är min verklighet. en verklighet som ja inte ens vet finns längre.

men idag äntligen fick ja prata med den enda personen som kan hjälpa mig o reda ut alla tankar, tack.

vuxenpsyk... har smakat på ordet i munnen lite,vet inte va ja tycker om de, är mest sviken (fast ja inte borde vara de) o är rädd.

"People always leave"/ OTH, peyton sawyer

Om nån som mår dåligt läser det här, vilken antagligen ingen gör, men även ni som inte gör, de kan faktsikt bli att ni gör de en dag. Gör allt ni kan för att inte komma in i psyk karussellen, för när man väl är inne är de svårt o komma ut, de går, de vet ja att de gör, men de är ett stort jobb, o ja vet inte om ja orkar de just nu.

Det är så mkt lättare o sluta med nåt man aldrig börjat med eller hur?
Fler o fler människor blir inblandade o inte blir de bättre för de, allt blir bara större o större. Om ja inte hade gjord de där första, om ja bara hade kunnat lida de där få sekunders vila ja fick, ja tänkte att lite kan väl aldrig skada, ja kommer på ett annat, bättre sätt sen, men ja måste få vila lite nu!

Men de går inte o göra lite, de går bara inte, det är som en hemsk drog, men ändå inte. ( har iufsej fått riktigt starka lugnande utskrivet nu så de kanske hjälper). Varför ska man hitta ett nytt sätt som alla tjatar om, det här funkar ju. Önskar att ja aldrig börjat, då hade man kunnat provat de bra sätten på en gång o man behövde aldrig pröva. När någon talar om för en att man måste hitta ett annat sätt, o de låter så bra, men då kommer den dumma sidan in o säger" varför? du har ett som funkar mkt bättre" Hur lätt är de då o ta till sig de som de säger.

Hatar kriget i min hjärna, hatar att den summa sidan vinner. För mitt sätt är inte bra! man tror de i början man när man är fast o vill sluta, men man vill inte sluta, då ångrar man sig för de där första...

hemma igen

igår kom jag hem, men de känns inte som hemma, kan inte slappna av, är rädd att dom ska släpa dit mig igen o inte låta mig komma hem. så sitter på spänn hela tiden. är egentligen bara på permis till på fredag så har rummet kvar, på tisdag blir det utskrivning, och förhoppningsvis byta till antingen den gamla medicinen eller en helt ny igen, o då får vi hoppas att ja inte måste läggas in igen. Blir hemma en vecka till iaf, måste få ha lov, o gör alite roliga saker. i morgon ska ja på möte med soc, nu ska vi höra deras verision av tjafset mellan soc o bup... O efter de ska ja få mina allt om mat som ja nyss köpt :)

RSS 2.0