ozzy

Nu ska ja o cissi gå o va kattvakt åt Ozzy.  Båda är röda som kräftor  sen stallet igår :).
 Annars är det väl sådär, hatar att de e lov, vill börja skolan nu! får mina mysko stunder när allt blir hemskt men de brukar gå över ganska snart....

soc

I morgon 8.30 är det dags (en till tidig morgon, gäsp) ska till soc för prat om kontaktperson. Vet inte ett dugg va ja ska säga eller nåt men hoppas de går bra. men de finns säkert  många andra som behöver det mer än mig så då finns bara nåt mer o få dåligt samvete över. De e ju just den känslan ja vill slippa med en kontaktperson, men men.

Wish me luck!

Gävle

har precis kommit hem från gävle med pappa. Åkte tåg o hade en hel dag med shopping, var rätt kul, vi mest flamsar runt. Men att linne/klänning blev det iaf o lite annat smått :)

lov

har varit dålig på o blogga nu igen... funderar på o börja ordentligt nu på sommarn när man inte har lka mkt kontakt med kompisar o så men men vi får se jur det blir med den saken... det märks väll!

Det är väldigt skönt med sommarlov men för första gången på länge så vill ja inte ha sommarlov, vill tbx till skolan igen! 

Det har inte hänt så mkt sen sommarllvet börjat, har mest vant mig med att vara hemma. Har fyllt år å varit i Gävle så de e väl nu de riktigt lovet börjar, när man bara kan slappa hela dagarna...


!

http://celebrity-babies.com/2009/06/05/holly-marie-combs-welcomes-son-kelley-james/

tisdag

var hos bup idag igen, börjar bli alvarligt trött på det stället. Vill inte att dom ska se mina dumma jäkla misslykanden hela tiden! Dom kan väll inte nån annan o hjälpa. Varför ska dom bry sig när ja går ut framför bilar? jo för att dom får betalt för det! Men om ja mår bättre av att bli lämmnad ifred då? Ne de bryr dom sig inte ett dugg om! Vill inte att folk ska påpeka hur ja mår, eller fråga, eller bry sig, Lämna mig ifred bara. Låt mig sitta tyst, ensam i ett hörn o stirra ut i tomma luften.

sommarlov

sitter vid datan nu, de e rätt slappt. kom på idag att vi slutar skolan nästa vecka, de ska bli så himla skönt, o bara få vila från alt jobbigt ett tag... Tur är väll att det finns mer tid efter sommarn som man kan börja oroa sig över redan nu...

RSS 2.0