tisdag

Är hemma från skolan ifag igen orkar inte gå, känns inte som ja nånsin kommer orka gå dit igen.  Har försökt plugga lite matte nu men de går skit. O visst ja får väll skylla mig själv om ja inte pluggar o får ig men de går bara inte, kan inte konstrerea mig. Allt känns så alvarligt på nå vis.  och ja kan faktiskt göra vad ja vill med mitt liv oavsett vad andra säger o tycker så KAN jag, det ågr och de e läskigt. Allt finns inte bara i tankarna längre utan det rör sig sakte ner mot resten av kroppen. Är som en sån där fin urvriden disktrasa igen...

läkare

var till bup idag igen om nån vill veta (vilket ni antaglingen inte vill men de e min blogg o ja skriver va ja vill). träffade nya läkarn, hon var bra, varken sov eller klämde på mig. har minskat ner dosen till en tablett nu så ja ska bli lite kraftlösare, låter ju dumt men livet är viktigare än att orka få bra betyg sa dom o de har dom kasnke rätt i. hoppas ara de funkar, är trött på o räkna kalorier o planera...oplanera... o planera...
Man alldelses konstig när mna varit o träffat läkaren, man fattar verkligen att de e på riktigt då.
men det finns iaf en bra sak mitt sår var bara lite infekterat :)

morgon

ska strax iväg till skolan igen, har sovmorgon. iadg har vi 2 lektioner och en av dom är idrott!!!!!!!!!... Skit onsdag, men i morgon är det basket :! (eller hur man nu gör). Sen ska det städas, både i trappen o i mitt rum.
Försöker fixa med sense me i nya mobilen men de går ju inte!

fasen,fasen,fasen

det blev alldeles för många kalorier idag igen! går ju int6e o hålla sig till under 1000! vet inte hur ja ska göra riktigt! nån som har lite tips? fattar inte hur mna ska kunna räkna ut alla små sker, typ som smör o sånt


tbx igen

ska snart kila ner till apoteket men me hinner nog klämma in ett litet inlägg först. Nu har man ett fint gult typ infekterat sår på armen från söndagens äventyr hos farmor med cissi, men lite kul var det ju iaf, speciellt när farfar skulle hoppa hinder:). Annars är det som vanlig. bup, bup o kurren, känns inte som ja gör så mkt annat. men antar att de behövs...

På påsklovet träffade ja syster, åkte till stockholm o var hos farmor. det va ok alltihop men det tråkiga är att hur roligt man än har så kan man ändå inte slapppna av o sluta tänka på allt skit...
I helgen kommer ja va upptagen för mamma ska bort hela helgen så cissi ska va barnvakt :) vi ska försöka stanna uppe hela natten på frdag, men känner ja mig själv rätt så lär mna väll somna, men iufesej så finns det nog ingen mer pratsam människa på nätterna än cissi så de brukar inte gå o sova.

en annan bra sak är att många serier kommer igång den här veckan igen, det har varit uppehåll iUSA ett tag, (om mna följer över internet alltså)  DH, gossip girl,one tree hill, private practice, grey's o 90210 är den här veckan!

lördag

jahap då va det dags igen då!..., fan att folk aldrig fattar! fattar inte varför mna går till massa jäkla folk o pratar när dom ändå inte fattar.

hjälp?!

Idag när jav avr i sthlm hörde jag en gatumusikant, det var banne mig de bästa ja hört, nu försöker ja ta reda på vem det är!
Någon som var där. KLockan var runt 10-14 i gamla stan (utanför ben and jerry's glassbaren) han hade typ basker/keps, kanske runt 30-årsåldern och spelade gitarr.
snälla hjälp!!!

sthlm

stockholm på onsdag då:) ska bli kul o göra nåt, köpa nya charmed böcker

hemma idag

är hemma idag också, hoppas inte att ja måste vara det i morgon också, missar alldeles för mkt då.

sjuk

hemma och är sjuk idag igen. Det är rätt skönt men man missr ju massa i skolan, men de har ju gått hitilss så det lär väll gå nu också.

vatten

nu sitter mna här igen,struntar i jumpan som vanligt. nån gång ska ja våga gå in i badhuset, bara stå där o titta på vattnet. eler gå nertill älven o bara sitta o titta på vågona, på det kalla trygga vattnet. Nån gång...snart.

RSS 2.0