hur fan tänker dom?

Hur i ############ tänkte dom när dom bestämde att idrott skulle vara ett kärnämne? de dummaste ja hört tror ja. Om man är skadad eller har något annat problem som inte går att lösa eftersom att det är ett praktiskt ämne ska då hela gymnasiet vara i onödan o man inte får betyg? DET ÄR SJUKT!!!!

Nu har jag iaf haft möte om idrotten o vi kom fram till att jag ska få sitta o titta på. Kul sen i tvåan när ja ska ta igen allt. då kommer det antagligen kännas dumt att jag struntade i det nu och att jag bara akulle ha bitit ihop o gjort det. Men det finns viktigare saker... Det enda som surrar i mitt huvud just nu är att försöka överleva så idrotten spelar nog inte så stor roll iaf.

gonatt sov så gott särskilt syster o min familj.

I miss my sister, I miss myself

ååå va ja saknar syster,de e så tomt här hemma. jag tror inte att jag är gjord för att vara själv måste nog ha ett syskon för att vara lycklig. men ja ska inte ta bort madrassen hon har sovit på, då kan man ju låtsas att hon är här.

söndag

nu är jag i gävle ska snart ner på stan en sväng. i går åkte syster hem, saknar dig men de va kul att träffas iaf, hoppas vi ses i nån da. börjara blir lite små nervös inf mötet i morron men hoppas at de går bra o om de inte gör de så får ja skriva brev till skolstyrelsen eller nåt. ne nu lär ja gå  o klä på mig

1 dag till syster

idag var det dags för jumpa igen då, det var jätte kul... eller inte. jag mest skakade o precis innan lärarn kom o skulle prata med mig så började gråta också. hon måste ha trott att ja var nåt helt sjukt pucko (mer än va ja är) men nu ska vi iaf fixa möte med kuratorn o mamma så ska se vad som händer.

I morgon kommer SYSTER längtar efter henne.
bara två dar kvar tills ja ska till gävle nu.

<3

hoppas det blir syster på fredag längtar efter henne som fan, känner mig så ensam. sen åker ja till gävle på lördag o hoppas att ja aldrig kommer hem mer utan stannar där. trro fakticsk inte att ja har varit så här ledesn nångång inte ens förra året, men de lite konstifa är att ja inte vet verför de bara är så... ne nu måste jag gå till skolan, bloggar kanske mer när ja kommmer hem

hjälp

är det någon som vet vad man kan göra om man spyr upp sin mat? snälla hjälp

nyklippt

nu har jag klippt mig, eller klippt o klippt det är toppat en bit. pratatde om döden på svenskan idag precis mitt ämne...
Min mp3 har överlevt en tur i tvättmaskinen. kom på när mamma hade stoppat in min kofta i maskinen att mp3n nog låg i fickan... men den överlevde plus att den blev ren:). ne nu lär ja gå sa se på top model med mamma på datan.

förkyld

usch nu har ja också blivit förkyld. blir nog inget med lägenheten för dom hör inte av sig till mamma...har inte så mkt mer att säfa utom att det snart är jul.

lägenhet???

snart ska vi få svar på om vi fått den sista lägenheten vi kollade på det var en familj före oss så om dom tackar nej är det våran. sitter o dricker kaffe o hoppas att huvudvärken ska gå över så man kan plugga lite sen ska ja iväg o städa

<3

det här är till familjen larsson! jag vet inte vad jag skulle göra utan er ni är det enda som håller mig uppe och gör så att jag har något att se fram emot. vte inte vad ja ska säga mer än att jag älskar er<3<3<3.

familjen igen!

om ett tag så ska ja åka till gävle. känns sjukt skönt att komma dit o träffa lite vettigt folk igen som inte vill ta livet av sig eller som har andra mystiska problem. har inte mkt mer att säga så ja skriver mer sen för nu lär ja gå o gör amig iordning.

TV

här kommer det lite om tv som den här bloggen delvis skulle handla om.

gossip girl o one tree hill har precis börjat 2/6 säsongen i US o snart börjar även DH o greys annatomy.
i sverige så är det inte riktigt lika bra serier än men dom kommer väll hit sen.
det som är nåt att se nu är väll top model 10, idol, heroes, filip o frdrik, csi både nya miami som börjar och de gamla,
musikmaskinen (nytt prog på 5an börjar på lördag), one tree hill nya i sverige gamla i usa
men dom bästa måste nog vara singalong, så ska det låta och bobster ;) några borde nog vet varför.

frusna tår o brustet hjärta

idag har ja sprungit runt i spåret i skolan i flipp flopp, oj va bra det gick...eller inte;) men de måste ha sett bra kul ut. nu har jah precis tittat på allra kärste syster av astrid lindgren. va e de för mening att ha en syster som man aldrig träffar.HATAR att aldrig kunna träffa henne, min allra bästa syster. undra vad som hade hänt om dom aldrig hade flyttat...


10 september

Mu har det varit friluftsdag då, tårna blidde dyngsura så det blir nog till att ha flipp flopp i morgon. Idag är det den 10 september och för dom som inte vet de så är det prick 2 år sen charmed slutade :´(. nu ska ja titta färdigt på "forever charmed" sen ska ja äte o plugga så ska ja till lina.

top model

I morgon är det friliftsdag yiipii :( :( :( berättar i morgon om hur många ggr ja gick vilse o ramlade i leran o sånna saker. I kväll börjar top model igen men de e samtidigt som filip o fredrik o de e ju inte bra... mamma har varit o köpt godis så vi ska ha lite mys o äta godis med min dörr ÖPPEN, skönt at slippa karlar o katter. men ja måste erkänna att jag faktiskt längtar jätte mkt efter honom( ozzy alltså, INTE dummen. Tro det eller ej men idag var ja o bokade tid hos kuratorn, det tog ju bara en sådär 3 veckor o bestämma mig men nu e de gjort. ne nu ska ja se lite på sjukhuset, plugga lite glosor o packa.

helg o syster

ja vet att j har varit dålig på bloggningen senaste veckan men de händer ju inget. skolan rullar på, hoppas bara det fixar sig med jumpan nu då. i morgon blir det kräftskiva hos syster, kan nog behövas!

tråkigt

har inte så  mkt attt skriva om här det händer iaf bara massa skit hela tiden. nu är det iaf sovmorgon och sen är det jumpa...

i kväll ska vi till lina o fika.

tomt

jesper har flyttat o lägenheten ser ut som ja vet inte vad, nu ska bara ja o mamma ta oss ifrån de här skithålet också. jag vill bara säga en sista sak om jesper jag vill aldrig mer ha något med honom att göra efter hur han har bettes sig!ozzy fkyttar väll om nån da "han" ville få ording innan katten fick komma dit.nu ska ja gå o ha in lite saker i de tomma badrumsskåpet.

RSS 2.0