första snön :)

Det blir nog en städ/plugg dag idag, har ju inte pluggat nåt än, högen bara stirrar på mig o ger mig dåligt samvete. skulle ha åkt till farmor men de va för halt så dom ville inte hämta. Måste allvarligt börja packa ordentligt nu men de går ju inte packa ner saker, man behöver dom ju...
men det viktigaste av allt       DET SNÖAR.
det är lite vitt på marken men mest slask. gjorde snö dasnen igår är väll därför den liggar kvar :)

packa

Nu har ja börjat packa lite smått. Har packat ihop alla mina julsaker i en stor kartong, ska nog ta itu med ljusen ida, de e ju några st. Men man kan ju inte packa för mkt ifall man behöver dom.
Igår spelade ja äntligen sims igen.

shopping :)

NUUU är de lov. Igår var ja på höstmarknad o fika men ja va så trött så ja gick typ o la mig när ja kom hem. Idag har ja varit till västerås o köpt massa skit på nisse's. Det var så mkt jul saker så blev alldeles galen. i bilen påväg hem så sov ja, har varit jätte trött senaste tiden. Kul p onsdag när ja kommer att ligga o sova på "festen" ja ska till.
fick precis reda på att ja får träffa fam larsson i morgon igen :D:D:D.

inte IG

Idag har jag inte gjort något annat än att plugga, har pluggat sen klockan halv 4. Fattar verkligen inte fysiken och det är prov i morgon. Ni får hålla tummarna att ja klarar det. I morgon blir det att gå på stan med marre o zandraa på höstmarknad, de ska bli kul.  Sen är det lov.

skola,skola o lite mer skola

har inte hunnit skriva här på senaste tiden. det är mkt i skolan just nu. Men snart är det höst lov iaf. Det ska faktiskt bl riktigt skönt. Hinner inte skriva mer nu, ska till avestavallen o sitta o titta på när de andra åker skridskor.

fysik

Idag har ja inte gjort så mkt. skulle fika med zandra o marre o plugga fysiken men cafét var stängt så vi fick gå hem till mig. Vet inte om det blev så mt pluggande men vi hade kul iaf. Fysiken är skit svår, första gången ja verkligen inte förstår ett skit. Matten är jätte lätt jämfört med fysiken.

Har fortfarande inte börjat packa men de e väll ingen bråska, är ju snart lov så det blir väll rensning då...

rallyvolvo

Nu har jag övningskört, det gick faktiskt riktigt bra. tänkte att jag bara skulle träna o starta o så men jag åkte en liten sväng hos farmor o farfar där de inte kommer nå bilar. fick bara motorstopp en gång när ja skulle starta o sen lite i gräset när ja skulle svänga runt bland massa traktor saker i gräset:). Det var nog tur att ja hade farmor o farfars lilla volvo istället för den ja skulle ha velat ha, de va skit svårt o veta var bilen sluta o va vägkanten va. Det var lättare att växla än va ja trodde (om man jämför med moppen) men svårare att starta.

Nu är sing a long slut o ja har låtarna som marie sjöng på mobilen så nu får ni drass med lite ny musik. Mamma o hennes kompisar har redan blivit plågade lite:).

Ne nu måste ja städa upp lite så man kan sova sen nån gång.

sing a long

nu är det bara 12 timmar kvar till sing-a-long :) :) :). Ja vill inte titta själv så ja har tvingat mamma o hennes 2 kompisar o titta på det med mig.

helg...igen

Nu är det helg igen. tror inte att de blir nå särskilt i helgen, ska nog mest slappa o plugga. Kanske åker till farmor i morgon o övningskör lite. o på söndag ska ja till Jeem's o fika/plugga.
Idag såg ja att dom har börjat ta fram riktiga julsaker i affärerna:). jag gillar när de börjar komma fram julsaker men på åhlens hade dom tänt adventstakarna... lite tidigt kanske, tycker ja iaf.

flytt

I morgon är det fredag igen, puh. den här vaeckan har gått riktigt sakta faktiskt, även fast den inte varit särskilt jobbig. Idag har vi skrivit på papper om att lägenheten, vi har den fr.o.m 1 dec men vi ska ta den tidigare o betala hyran till den som äger den nu. det lär inte vara nå problem med att få den som vi har nu uthyrd...
om någon vet nån bra typ inredningsida eller så får ni gärna säga till. Skulle behöva nåt nytt smart förvaringssätt eftersom att rummet är mindre.


äntligen

Nu har vi äntligen hittat en lägenhet så vi slipper bo på gatan. den ligger typ bredvid hemköp o var helt ok, lite små rum kanske men de var fina färger o så utom hallen där va de typ orange.

Idag såg vi på skolbio filmer hette freedom writers tror ja, den va faktiskt riktigt bra. Kan nästan rekomendera folk att se den hemma.

I morgon ska ja sitta o titta på när de andra spelar badminton, guuud va de ska bli kul...eller nåt.
 
Nu ska jag gå och leta efter nåt att göra typ se på tv eller plugga eller nåt annat nyttigt.

tomt o tråkigt

syster har åkt hem och allt känns så där konstigt tomt igen. 

Marie P ska vara med i sing-a-long nästa vecka, sist hon var med satt jag hemma hos syster o skrek :). Hoppas det är lika bra den här gången också.

annars är det inte så mkt som hänt. pappa o jesper är fortfarande skitar o ja o mamma är inte som vi brukade vara.   

Nu har ja inte tid o sitta här o lata mig ska städa eller göra nåt annat nyttigt.

har inte tid

nu har ja faktiskt inte tid at blogga för syster är här o hon är viktigare än nån dum blogg så vi hörs på söndag kväll igen...

syyyyyyyyyyyssssssssstttttterrrrrrr

nu är det bara 19h o 10 minuter till syster tåg kommer fram.  :D:D!!

tråk torsdag

i morgon kommer syster :D.
 är hemma från skolan idag o lite igår hade hög feber o samma dumma huvudvärk som aldrig ger sig. Idag har iaf febern gått ner. Det är så typiskt att så fort nåt roligt ska hända så blir man sjuk o inte orkara vara glad, men man börjar ju blir van med att allt skiter sig vid det här laget.
Har ganska mkt läxor som måste göras till i morgon för då tänker ja inte stanna hemma mer.  det här är första gången ja är hemme från gymnasiet det tog iaf över en månad :).
Nu måste ja gå o göra soppa o ta lite pillar innan huvudvärken kommer tillbaka.

nu är det klart

nu ör det bestämt, biljetterna är bokade o klara. SYSTER KOMMER I HELGEN!!! ska stanna tills på söndag.

hade sån dtyg huvudvärk idag igen, undrar va de e för nåt egentligen.
mormor kommer strax på middag o sen ska ja plugga, yeay de som e så kul, eller nåt...

prov, läxor o tv

har inte haft tid o bloggat (satt faktiskt inte vid datan nånting i går.) 
hade historia prov igår och matte prov idag o massa franska läxa. Tror att proven nog gick bra, hoppas de iaf. I morgon ska ja till kurissen igen då får vi se om de blir nån medecin eller inte?.
Har fortfarnade inte hittat nån lägenhet. Tittad epå en igår men det vara gröna skåpluckor, ingen frys( bara frysfack), konstig hall o högst upp utan HISS.
nu ska jag gå

au revoir 

RSS 2.0