...

som ni kanske märker så skriver ja inte så mkt här längre. Orkar inte. börjar sen igen när ja får tillbaka orken, om ja nu får det nångång. 

MP

jag säer bara en sak. MARIE PICASSO!!! resten får ni fundera ut själva...

ojoj

shit, idag var en konstig dag vet inte riktigt vad som hänt egentligen utom att det är nåt dåligt som hänt iaf. I morgon är det sista dagen, eller dag odag lärarcabarén. Nu är alla julklappar klara och som vanligt blir de lite extra till de som alltid får mest:).

...

Nu är det bara 1 1/2 dag kvar av skolan, och ett fysik prov... Fysiken är skit svår men det känns lite lättare nu när mna kommit in i det lite mer.
Snart är det julafton och det känns varken roligt eller tråkigt, det är bara ännu en dag som man måste gå igenom. Skulle så gärna villa ha jularna som när man var liten, allting verkade vara magiskt då och man var spänd i flera veckor. Nu är det inte lika kul, man gör som man brukar i hopp om att få känna den där känslan.
Kan man växa ifrån julen? blird det tråkigare efter ett tag?
 I år blir det nog sista året j aförsöker få en såndär jul man hade när man var liten, nästa år får man väll åka bort eller åka på kryssning eller nåt.

jul, jul...

NU vill ja ha internet!!! har inte pratat med karima på flera veckor nu!!!
alla två nationella proen är över nu, skönt! nu är det bara fysiken kvar...
saknar syster som fan. Alt här är uppochner ch inhrnting är som det ska.
Snart är det jul och ja känner ingen julstämmning alls, för första gånen. är inte ens kul med julklapar...

inge internet

sitter i skolan o skriver nu. Har flyttat ut helt nu, nu ska man bara få ordning på det nya...
Tyvärr så kommer vi inte få internet så fort som dom så, det kan dröja 10 dagar. Ni som känner mig förstår nog att ja inte är mig själv utan tv, dator o telefon. Vad gör man då???? Pluggar o städar. Har en damtrsa konstant i mitt rum o torkar bort så for ja ser lite damm.

RSS 2.0