fredag igen

nu är det  fredag igen då skönt med helg. just nu är det VÄLDIGT mkt som pågår, tex flytt, körkosrts grejset, jävla skolgrejset med poängen o jumpan, mit dumma tå och sen massa andra saker  jainte vill skriva här. Jag förstår inte varför man lever alla bara pratar om allt skit som händer hela tiden, om det bara är skit hela tiden och aldrig blir bättre varför öever man då? Vem har bestämt  att livet är "heligt" och att mna måste ta vara på det? det är ju överbefolkat då gör det väll inget om det blir lite färre människor.

skit jumpa

fan va ja hatar jumpa! går inte o förklara hur mkt ja hatar det o att det är ett grundämne gör inte saken bättre, kan inte ens skriva om det för ja börjara bara gråta då. ska titta på ny lägenhet i morgon typ kl7 innan skolan eller nåt. allting är bara rörigt just nu. nån gång ska ja också få må bra o vara glad. blir väll runt 30 eller nåt sånt. Ibland undrar ja verkilgen varför man lever för men (everyrthing happens for a reason) vilket ja kanske inte tror på längre men ändå. om ni inte har märkt det så kan jag tala om att jag äntligen har skaffat en bild, den blev inte riktigt som ja tänkt med den duger.

lägenheter

har prcis varit o tittat på 2 lägenheter på kolan dom va hemska så vi får fortsätta leta. ska gå o plugga lite nu. sov gott

data

har data lektion nu helt ok vi fick göra va vi ville för datorerna inte funkar:). ska strax ha engelska, matte provet gick typ skit kom inte ihåg nåt. nu ska vi titta på lägenhet typ 1 kvarter bortanför oss :(. men bara man kommer bort från skiten just nu så är ja nöjd.

se på tv

nu är det skola i morgon igen då, tur att man inte är nervös mer iaf hatar det bara. måste gå till syon på morgon så där försvann den sovmorronen. gör kanske ett besök hos gamla kuratisen också, hon kanske längtar efter mig ;). ska inte titta på nån lägenhet i morgon utan de blir på tisdag mamma ska bort så de blir jag o jesper hemma själva, yippi :(. nu ska jag se på bones o kanske plugga lite till provet i morgon. (nån gång ska ja försöka göra det här till en  skvaller o tv inriktad blogg men vi får se hur det går. )

prooov

matte prov i morgon! nu efter sommaren är man ju helt väck i huvet. har kollat runt på lite ekvationer på internet o a fattar noll, har verkligen glömt skit mkt, men de kommer väll tlbx nån gång men inte tills i morron.

ny lägenhet

ska titta på lägenhet i morgon. ska bli konstigt att flytta, har ändå bott här i tolv år. kommer sakna julaftonsmornarna när himlen blir aldeles rosa utanför och man ser att de  snöar bortanför kyrktaket.o när ja flyttar så slipper ja inte bara jesper utan ja kommer längre bort från papppa också eftersom han typ bor hos åsa nu o de är ingen risk att man stöter på honom när han går från stan.

skit

ska inte braka ihop nu, kan inte, har inte tid med det, fattar inte hur ja ska klara av gymnasie just nu. kul att ha en hel släkt emot sig som tkr att man är dum i huvet. men de är inte mitt fel...tror ja, kan inte va säker mer. Jävla skit, hur blev de såhär?

städa

ska snart gå ner på stan o köpa lite block och handla mat sen ska vi börja städa ur källarförrådet till vi ska flytta.

fredag

äntliiiiiiiiiigen fredag!!!! känns som om vi gått i flera veckor. lärarna är hittils helt ok men fysiken o matten :( o allt är ju så krånglit med alla valbara kurse o ival o allt sånt för man måste se till så de blir bra i trean nu på en gång o ingen förklar ju nåt. men nu är de helg o imorgon ska ja gå på stan.

gymnasiet

nu går man i NV08b då (tror ja). ida va de helt ok verkar va rätt sjysta klasskompisar o ok klassföreståndare. men ja är riktigt skoltrött, känner mig inte alls redo att börja skolan, orkar bara inte. hoppas de blir bättre sen när man kommer in i det. desutom har ja annat schema än dom andra. verkar mest va drygt på gymnasiet mkt o hålla reda på o massa mysko lektioner o så.tur att man valde nv iaf så de inte blir så mkt pluggande ;). o ja kommer missa massa jumpa o så är den körd o de är ett kärnämne så då blir man inte godkänd överhuvetaget. nu ska ja gå o lägga mig är helt väck i skallen.

dumma skola o dumma tå

nåra timmar kvar till skolan bara.mår riktigt illa men ja är inte jäte nervös (eller kanske). regnar som sjuttan iaf o ja ska gå till skolan i flippisar, bra kombination, fast så länge det inte snöar så för ja väll va glad. I falun sa dom att de va inte så akut,nene lätt för dom o säga. kommer  missa masso av jumpan, precis va ja behöver. nu lär ja gå o klä på mig ska bort med mamma klockan 8.

:(

Orkar verkligen inte gå på gymnasiet, har ingen motivation alls.skulle bara vilja ta paus ett år. Ock så har man börjat må illa igen, skit kul, men nu har jag ju sluppit de i flera månader så det är väll på tiden nu då.

sova:(

hatar o gå o sova men man lär väll vänja sig lite, eller så är ja uppe riktigt länge istället :) vill ju inte missa sista natten man kan vara uppe länge. Kan knappt fatta att det bara är en ledig dag kvar sen blir det GYMNASIE. de är hel mysko. aja sov gott nu ska ja städa lite så det inte blir så mkt i morgon.

2 dar kvar av sommarlovet!

nu ska jag iväg med farmor o farfar o fika, skönt o komma ut o göra nåt ett tag. ja får alltid panik när det är lite tid kvar av ett lov och känner att jag måste gör massa saker. Men i morgon blir STÄD dag det kan behövas om man säger så...

Maaaaarrrrriiiiiiieeeeeee

Hjälp nu är maries sommarturne slut. tänk om det inte blir några fler spelningar(utom 4:e okt, kan ändå inte gå) o ingen mer skiva. tänk om ja ALDRIG mer få se henne!!!  måst se henne igen sista gången kan ju inte vara på barnens allsång heller.

datasnille kom o hjälp

nu har ja setst här sen i morse o försökt få till en bra design mende e omöligt men ja har iaf lite grått :).

Hollow shell of man without a soul

Anybody ever tell you that you're not whole
A hollow shell of man without a soul
Never ever felt your warmth cause you're always cold
Only thing that makes sense is letting go

Anybody ever tell you that you've got nerve
Treatin' my love like just another word
Tired of giving love to you that you don't deserve
So this is one way of saying it's over

Cause I got nothing left
I got nothing left
I got nothing left
I gave you my best
And you treated it worthless
So I got nothing left

Anybody ever tell you that you're gonna learn
Trust and respect are two things you must earn
When it came to lovin' me you just weren't concerned
You never gave a damn so I guess now it's my turn

Cause I got nothing left
I got nothing left
I got nothing left
I gave you my best
And you treated it worthless
So I got nothing left

So done with you
Maybe we're through
So done with you

Cause I got nothing left
I got nothing left
I got nothing left
I got nothing left
I got nothing left
I gave you my best
And you treated it worthless
So I got nothing left

So done with you
So done with you

Jag brukar sällan lyssna riktigt på texter, visst hör ja vad dom sjunger men ja tänker inte på det. hörde den här låten när ja satt på tåget hem från gävle o varenda rad stämmer precis.

eh...

jahap då har man en blogg då. Ska fixa designen så fort jag kan men nån måste hjälpa mig först ;), så den kommer antagligen se ut såhär nån vecka eller så. jaja vi hörs sen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0